Sissy-Boy

Ken je Sissy-Boy al? Ik liep er de eerste jaren dat ik in Utrecht studeerde nog wel eens aan voorbij. Heel stom, want het is een heerlijke winkel! Vooral omdat ze er letterlijk van alles hebben: kleding (zowel voor mannen als vrouwen), accessoires, leuke cadeautjes, servies, kaarsen, verzorgingsspullen en ga zo maar door. Kortom: een hele fijne winkel als je jezelf of een ander eens wilt verwennen …

Vastleggen in volledig scherm 26-1-2015 195224.bmpKlik hier om naar de Sissy-Boy website te gaan.

Sissy-Boy heeft een heel leuk website (zie hierboven), maar het is natuurlijk minstens zo leuk om de winkels zelf even in te lopen. Utrecht heeft twee Sissy-Boys in het centrum zitten: op de Oudegracht en aan de Steenweg. Ze zitten voor de rest in de meeste, wat grotere steden zoals Amsterdam, Leiden, Rotterdam, etc.

Ik vind vooral de Homeland collectie erg leuk. Vandaag laat ik je daarom wat items zien uit de huidige collectie. Klik op de namen onder de foto’s om naar het product op de website te gaan.

Foto's Internet-008

Notebook Paris, € 12,95 | Moustache kit, € 19,95 | Glazen opbergdoos van House Doctor, € 49,95 | Pukka mint green tea, € 4,25.

Sissy-Boy heeft echt de meest leuke notebooks. Erg leuk om als cadeautje weg te geven; er zijn altijd mensen die dat helemaal te gek vinden. Ze hebben nog veel meer soorten, maar ze hebben niet altijd alles in de winkel. Check dus vooral ook even de website als je op zoek bent naar een cadeautje! De Pukka thee is ook een leuk kleinigheidje om mee te nemen. Ze hebben enorm veel keus (wederom niet altijd alles in de winkel) en de thee is naast Fairtrade ook nog eens biologisch. Ja, dat klinkt goed! Binnenkort meer over dit merk.

Foto's Internet-012

Geurkaars in Sugar & Apple Pie, € 10,47 | Vaas Chique, € 5,48 | Mini Notebook Vintage Fotografie, € 4,50 | Stempelset I love you, € 13,95.

Ik hou van geurkaarsen, maar ik vind ze vaak veel te duur om zomaar zelf aan te schaffen. Des te meer reden om ze eens cadeau te doen als je weet dat iemand ervan houdt. Je kan er snel de mist mee ingaan (‘Ooooh, je hield niet van lavendelgeur. Oh …’), maar als je weet wat iemand lekker vind dan is het – juist omdat je het niet snel voor jezelf koopt – een heel leuk cadeau. Ik heb flink staan snuffelen en zowel deze Sugar & Apple Pie als de Amber kaarsen (natuurlijk, he he), zijn erg lekker.

Foto's Internet-010

Notebook, € 14,95 | Notebook, € 12,95 | Notebook New York, € 12,95 | Notebook Travelife, € 7,95.

Notebooks! Wederom in verschillende kleuren en uitgaven. Ik heb er eigenlijk al veel te veel dus ik heb echt geen nieuwe nodig, maar kijken kan best, toch?

Foto's Internet-011

A5 Notebook Giraffe, € 4,95 | A5 Notebook Uil, € 4,95 | A5 Notebook Jungle, € 4,95 | Notebook Small, € 3,95.

Nog meer keus. De kleintjes zijn minstens zo leuk als de grotere varianten. Ook leuk om als kleinigheidje mee te nemen voor iemand.

Foto's Internet1

Notebook Anatomie, € 7,95 | Poster Europa, € 4,95 | Poster Poppen, € 4,95 | Poster Typemachine, € 4,95.

Tot slot is ook hun poster collectie nog het vermelden waard. Ze hebben erg leuke posters die je mooi kan inlijsten of zelfs als cadeaupapier kan gebruiken (wel iets heel bijzonders inpakken dan, want goedkoop zijn ze niet!).

Dit was mijn selectie uit de Homeland collectie van Sissy-Boy. Loop vooral gauw eens een fysieke winkel binnen, want ze hebben altijd wel weer nieuwe snuisterijen om te bekijken. Vergeet dan ook niet om een kijkje te nemen bij de kleding!


Kende jij Sissy-Boy al?


IMG_3070

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s